Skandinaviens største dieselcenter

Skandinaviens største dieselcenter

Hos BG Diesel har vi mange års erfaring i dieselinjektorer og pumper. Med Nordens største og mest moderne dieselcenter i ryggen, er vi hele tiden på forkant med udviklingen og kan håndtere selv de nyeste lastbiler.

Der er hele tiden en udvikling i gang, og den holder vi os naturligvis opdateret på. Hos BG Diesel har vi det nyeste testudstyr, og vores dygtige dieselteknikere har været igennem et omfattende uddannelsesforløb, som gør dem stand til at teste og renovere alle slags dieselinjektorer og pumper til de nyeste DAF modeller. DAF tilbyder over 10.000 forskellige køretøjsversioner.

Dieselteknologi er ofte kompleks og avanceret. Det kræver helt unikke kompetencer at arbejde med diagnosesøgning, fejlfinding og reparation indenfor dette område. Men sådanne kompetencer har vi hos BG Diesel. Vores mange års erfaring har gjort os specialister indenfor blandt andet Delphi SMART injektorer og EUP pumper.

Vi håndterer blandt andet følgende OE referencer til DAF:

1668325

1820820

1905002

1905001

1744859

1667208

1826007

1825900

I vores arbejde anvender vi kun originale dele og alt produceres efter producentens anvisninger. Det betyder blandt andet 100 % sporbarhed på produkterne, så man altid kan se hvor, hvem og hvornår det er produceret.

Som de første i Skandinavien til at være i besiddelse af denne form for testudstyr har vi opbygget en solid kundeskare, som nyder godt af vores store erfaring. Vi råder og vejleder kunder i hele Norden og står altid til rådighed.

Som Skandinaviens største dieselcenter kan du trygt overlade dine dieselkomponenter til os. Vi er altid klar med support og vejledning så du kommer videre i forløbet på en god måde.